MEJÄ

Oriveri 16.9.2018, tuomari Karla Sohlman
AVO0 0p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

Hämeenlinna 9.9.2018, tuomari Kari Grönman
AVO0 0p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

Leppävirta 19.8.2018, tuomari Tarja Koistinen
AVO1 46p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Liinus haistaa alkumakauksen. Lyhyellä narulla liikkeelle. Liinus jäljestää koko jäljen matkan maa- ja ilmavainulla työskennellen, varmasti ja jälkiuran päällä maastoon sopivaa kävelyvauhtia edeten. Liinus pysähtyy matkalla joitakin kertoja tekemään tarkempia tutkimuksia, mutta tämä ei häiritse etenevyyttä. 1. kulma ratkeaa sisäkautta rengastaen, makaukselle ei malteta pysähtyä. 2. kulma tarkasti, makaukselle pysähdytään pikaisesti. Kaato osoitetaan pysähtyen. Koirakko tekee tänään erinomaisen jäljestyksen hyvässä yhteistyössä."

Hämeenlinna 5.8.2018, tuomari Johanna Lindfors
AVO0 0p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

Vihti 1.7.2018, tuomari Satu Koski
AVO2 37p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Alkumakaus nuuhkitaan, ja alkaa pääosin maavainuinen ja maastoon sopivaa kävelyvauhtia etenevä jälkityö. Suorat osuudet edetään jäljen päällä tai sen välittömässä läheisyydessä. Riistan jäljet kiinnostavat myös, ja 1. ja 2. osuuksilla koira tekee muutaman tarkastuslenkin jäljen sivuun, näiltä palataan itsenäisesti veriuralle. 1. makaus merkataan hyvin pysähtyen ja veret syöden. Koira jatkaa kulmalta suoraan yli & uutta osuutta ei löydy, hukka. Toinen makaus myös merkataan pysähtyen & syöden, kulma tarkasti. Kaadolle sivusta, koira jää tutkimaan sorkkaa."

Lahti 13.8.2017, tuomari Viitamäki Karoliina
AVO0 0p
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Osoitetaan alkumakuu ja ohjatusti jäljelle. Ensimmäisen osuuden alkupuolella tehdään pari tarkistuspyörähdystä jäljen sivuun. Muutoin alku mallikasta jäljestystä. Osuuden loppupuolella tarkastukset lisääntyvät ja koira joudutaan palauttamaan kaksi kertaa lyhyen matkan sisään Otetaan uusi alku toisen osuuden alusta ja jälkeä edetään mallikkaasti, kunnes metsän muut hajut vievät taas mennessään - kolmas hukka ja koe keskeytetään. Harjoitellen kaadolle joka nuuhkitaan. Koira osoitti osaavansa jäljestää ja käyttää taitavasti nenäänsä. Tänään ne metsän muut hajut vaan olivat nuorelle koiralle liian kiinnostavia. Lisää kokemusta ja harjoitusta niin varmuus säilyy."