Ingridin pentue 2021

Tujakan Clarice Starling eli Ingrid on on astutettu 6.12.2020 Taxstorm Pheerillä eli Viljolla. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 6/2021 ja olevan luovutuksessa kaiken sujuessa hyvin viikolla 13/2021. Pentujen väreinä tulee olemaan ainakin punainen ja mahdollisesti myös mustia punaisin merkein sekä ruskeita keltaisin merkein voi myös syntyä riippuen mitä värigeenejä Ingrid sekä Viljo kantavat. Ingridin molemmat vanhemmat ovat kuitenkin punaisia, joten on olemassa suuri mahdollisuus, että kaikki pennut ovat punaisia. Pennut syntyvät ja kasvavat Eevan luona Helsingissä. Pennut myydään ensisijaisesti ainoastaan näyttelyistä ja/tai rodunomaisista harrastuksista kiinnostuneisiin koteihin. Metsästystaustaa tulevilta omistajilta ei vaadita, sillä pentueen vahnempia ei ole käytetty käytännön metsästykseen.

Ingrid on selkäkuvattu tuloksella K0, VA0, SP0 & LTV1. Lonkat on myös kuvattu tuloksella C/C. Silmätutkimuksessa Ingridiltä ei löytynyt perinnöllisiä silmäsairauksia, polvet ovat 0/0 ja sydänultrassa Ingridiltä ei löytynyt mitään sydänsairauksiin viittaavia löydöksiä. Näyttelyistä Ingridillä on 2x CACIB, 1x NORD SERT, 3x SERT, 2x ROP, 1x VSP & 3x VARA-SERT. Ingrid on luonnetestattu pistein +140. Ingrid ui, noutaa ja jäljestää mielellään.

Viljo on selkäkuvattu tuloksella K0, VA0, SP0 & LTV0. Silmätutkimuksessa Viljolta ei ole löytynyt perinnöllisiä silmäsairauksia. Näyttelyistä Viljolla on 1x CACIB, 3x SERT, 1x ROP & 3x VARA-SERT. Viljo on luonnetestattu pistein +172 ja jalostustarkastettu hyväksytysti.

Molemmat vanhemmat ovat luonteeltaan vilkkaita, ystävällisiä ja lapsirakkaita eikä kummankaan terveydessä ole ollut mitään perinnöllisiin sairauksiin viittaavaa. Pentue on Ingridille ensimmäinen ja Viljolle toinen. Viljo on periyttänyt hienosti aiempaan pentueeseensa reipasta luonnettaan ja kaunista ulkomuotoaan.

Yhdistelmän sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä
Sukusiitosprosentti 4. sukupolvella laskettuna 0,00%.

Yhteydenotot ensin sähköpostitse centtimetrin@gmail.com ja luethan ensin "pentua harkitsevalle" -osion, kiitos!

Tujakan Clarice Starling "Ingrid"

Taxstorm Pheer "Viljo" Kuva: Emmi Savolainen

Viljo näyttelyssä palkintojen kanssa. Kuva: Riina Lemponen