Astridin pentue 2021

Päivitys 4.1.2021
Astrid on ultrattu tiineeksi ja ultrassa pentujen määräksi on arveltu 5-6.

Ruotsintuontinarttumme Toppskottets Astrid eli Astrid on astutettu 2.12.2020 FI KVA-L FI KVA-A Masalla. Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 5/2021. Pentujen luovutukset ovat viikoilla 12 & 13, mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti. Kaikki pennut tulevat olemaan hyvin todennäköisesti mustia punaisin merkein. Pennut syntyvät ja kasvavat Tampereella Outin luona. Pennut myydään ainoastaan ajometsästyksestä kiinnostuneisiin koteihin, kiinnostusta myös MÄAJ-kokeita kohtaan toivotaan.

Astrid on selkäkuvattu tuloksella K0, VA0, SP0 & LTV1. Lonkat on myös kuvattu tuloksella A/A. Silmätutkimuksessa Astridilta ei ole löytynyt perinnöllisiä silmäsairauksia, polvitarkastuksessa polvet olivat 0/0 eikä sydämestä kuulunut sivuääniä. Astridia käytetään aktiivisesti ajometsästyksessä ja Astridilla on 4x MÄAJ-1 tulosta + 3x KP. Astrid on ollut Pohjois-Savon MÄAJ-piirinmestari vuosina 2019 & 2020. MÄAJ-kokeiden lisäksi Astrid on osallistunut metsästyskoirien jäljestyskokeisiin saaden tulokset 2x AVO1 sekä haavoittuneen hirvieläimen jäljestyskokeeseen tuloksena VAHI1. Luolakoirien taipumuskokeesta Astrid on saanut tuloksen LUTD (34p.) ja vesiriistakokeesta VERI3 (15p.). Astrid on luonnetestattu pistein +140. Näyttelyistä Astridilla on EH.

Masa on selkäkuvattu tuloksella K1, VA0, SP0 & LTV0. Silmätutkimuksessa Masalta ei ole löytynyt perinnöllisiä silmäsairauksia. Masa on Suomen ajokäyttövalio (1x KP) sekä Suomen käyttövalio luolilta. Näyttelyistä Masalla on EH.

Yhdistelmän sukutaulu KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä
Sukusiitosprosentti 4. sukupolvella laskettuna 3,13%. Pentue on Astridille ensimmäinen ja Masalle neljäs.

Yhteydenotot ensin sähköpostitse centtimetrin@gmail.com ja luethan ensin "pentua harkitsevalle" -osion, kiitos!

Toppskottets Astrid "Astrid"

FI KVA-A FI KVA-L Masa "Masa"