MEJÄ


Mikkeli 28.8.2011, tuomari Markku Huttunen
VOI0 0p.

Laukauksen sietotesti hyväksytty

Ristiina 14.8.2011, tuomari Rauno Koskinen
VOI2 34p.

Laukauksen sietotesti hyväksytty

Hollola 3.8.2011, tuomari Tuula Pekkalin
VOI1 42p. -> FI JVA

Laukauksen sietotesti hyväksytty

Toivakka 19.6.2011, tuomari Petri Pelkonen
VOI1 45p.
Laukauksen sietotesti hyväksytty

Heinola 29.8.2010, tuomari Jarno Hynninen
VOI2 39p.
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Milli ottaa nopean lähdön. Tutkaisee alkumakauksen ja lähtee nopeaan hyppivään maavainuiseen jäljestykseen. 1. osuuden alussa riistan jäljet houkuttavat nopeaan ja määrätietoiseen poistumiseen jäljeltä. Hukka. Tämän jälkeen osuudet edetään tarkasti jäljen päällä pienin tarkastuksin. Kulmat selviävät rengastamalla, makuut osoittaa kaikki. Kaadolle tultiin suoraan, sorkkaa nuuhkittiin. Ripeä mallikas suoritus. Hyvä yhteistyö ohjaajan kanssa."

Ja voitte arvata kuinka paljon harmitti tuo hukka....

Kangasniemi 15.8.2018, tuomari Martti Hirvonen
VOI1 45p.
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Alkumakaus tutkitaan ja siitä innokkaasti jäljelle. Kaksi ensimmäistä osuutta tarkkaa jäljestystä. Kolmannella ja neljännellä yhdet laajemmat tarkastukset, katkokulman selvittää tekijän jälkiä myöten. Toinen ja kolmas kulma tarkasti. Makauksista osoittaa kolme, yhden ylittää. Jää näykkimään kaatoa. Toimintatarmoinen jäljestäjä"

Tuomarin kommentti Kangasniemellä: " Jäljellä oli kaikkea muuta, paitsi kunnon metsää" Maasto oli todella vaikea ja keli kuuma, olin Millin suorituksesta oikein ylpeä! Jäljellä näki todella millainen työskentelymotivaatio Millillä on! :)

Mikkeli 6.6.2010, tuomari Markku Huttunen
VOI1 49p.
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Lähtömakaus tutkitaan huolella. Pääosin maavainulla työskentelevä koira, joka etenee reipasta kävelyvauhtia. Tänään työskentely on erinomaista. 1. kulmalla pieni kauneusvirhe, toinen tarkasti, molemmat makuut merkkaa. Kaadon osoittaa ja nuollen ja suuhun ottaen. Erinomainen suoritus koiralta ja ohjaajalta."

RIINAN MALJAN VOITTO, KOKEEN PARAS KOIRA

Pieksämäki 16.8.2009, Tuomari Kari Muje
AVO1 49p.
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Hyvin ohjattu lähtö. Milli merkkaa alkumakauksen ja alkaa maa-ja ilmavainuisen etenemisen. Vauhti on rauhallinen ja työskentely hyvin tarkkaa koko jäljen. Milli tekee muutamia hyvin lyhyitä ja nopeita tarkastuksia. Molemmat kulmat hyvin tarkasti pysähtyen ja merkaten. Pari kertaa Milli pysähtyy nuuskimaan ilmavainulla mutta jatkaa liikoja viivyttelemättä. Kaadolle Milli pysähtyy ja nuolee sitä. Erinomainen jäljestys ja hyvää yhteistyötä koirakolta."

SUUR-SAVON MÄYRÄKOIRAKERHON MESTARI 2009, KOKEEN PARAS KOIRA

Mikkeli 7.6.2009, tuomari Markku Huttunen
AVO0
Laukauksen sietotesti hyväksytty

"Tutkii huolella lähtömakauksen. Ihanne nopeudella etenevä koira, joka jäljestää virheettömästi toisen kulman tuntumaan. 1. kulma tarkasti, merkkaa makuun. 2. kulman tuntumassa riistan jäljille, palautetaan toiselle kulmalle, mistä uusi alku. Tovi edetään, mutta riistanjäljet vievät kiinnostuksenverijäljestä, joudutaan palauttamaan. Uusi alku mutta jälleen harhaudutaan jäljeltä, jonka tuloksena koe keskeytetään. Kaadolle harjoitellen, jonka nuolee ja näykkii. Lupavaa ensikertalainen, jolla parhaat päivät ovat edessäpäin."

milli_ja_pokaalit.jpgMilli ja Riinan maljan voitto 6.6.2010